Ledige stillinger

 

Tak for din interesse for vores plejecenter, under dette afsnit kan du få yderligere oplysninger om din måske kommende arbejdsplads:

Dybenskærhave er det nyeste plejecenter i Hvidovre, som startede drift d. 1 august 2011. Her deler de 72 beboere deres dagligdag sammen med omkring lige så mange medarbejdere, med en blandet faglig baggrund indenfor omsorg og pleje.

Dybenskærhave er en stor arbejdsplads, men vi forsøger igennem fælles mål og sparring at bevare den tætte kontakt til alle arbejdsområder og kollegaer.På Dybenskærhave ønsker vi et tæt tværfagligt samarbejde på tværs af faggrænser, fordi vi tror på, at det gør Dybenskærhave til en spændende og alsidig arbejdsplads.

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvoraf det tydeligt fremgår inden for hvilket arbejdsområde du kunne tænke at et søge job hos os på Dybenskærhave.Er du evt. sygeplejestuderende med lyst til at komme med i vores interne afløserkorps, som vi benytter lørdag & søndage, samt under ferie og sygdom, er du også velkommen til at sende os en ansøgning. Skriv venligst tydeligt, at du ønsker job som afløser.

Uopfordret ansøgninger kan sendes til ► Dybenskaerhave@hvidovre.dk