Boligen og priser

Luk alle
Åbn alle

Selve boligen er på ca. 42 kvadratmeter og består af en kombineret entré og et tekøkken, kombineret opholds- og soveværelse samt et stort handicapvenligt badeværelse. Alle boliger er med fransk altan.

Med boligen følger el-seng, 2 garderobeskabe og et lille køleskab med fryser.

Der er loftlift og kaldeanlæg i alle boliger. Derudover er der mulighed for at have en alarm på sig, enten rundt om halsen eller om håndleddet.

Fællesarealer

 • Dagligstue med TV
 • Spisekøkken
 • Festsal
 • Terrasse/balkon
 • Have
   

TV / internet / telefon

Der er stik til TV, internet og telefon i alle boliger. Du eller dine pårørende skal selv tilmelde og betale direkte til YouSee.

Rygning

Er tilladt i den private bolig og udendørs. Det er ikke tilladt at ryge på fællesarealerne (indendørs).

AAB ejer boligen og fællesarealerne på Dybenskærhave, og det er AAB som opkræver husleje.
Huslejen er på 9.013 kr. pr. måned plus vand og varme (2024). Derudover skal betales et indskud på p.t. 29.820 kr. (2024).

Inkluderet i huslejen er vinduespolering og antennebidrag samt en del af fællesarealerne, svarende til ca. 20 kvadratmeter.

Boligindskudslån

Har du brug for at søge om lån til indskud, skal du gøre det på hvidovre.dk med dit MitID. Øverst på denne side er et direkte link til ansøgningsskema. Hvis du ikke har MitID skal du kontakte Borgerservice i Hvidovre Kommune på tlf. 3639 3639. Boligindskudslån skal søges inden indflytningsdagen.

Flytteudgifter/dobbelt husleje (personligt tillæg)

Hvis du er særligt vanskeligt stillet økonomisk, kan du søge hjælp til flytteudgifter eller lån til dobbelt husleje via hvidovre.dk med dit MitID. Hvis du ikke har MitID skal du kontakte Ydelsesservice i Hvidovre Kommune på tlf. 3639 3639.

Boligstøtte

Boligstøtte skal søges via Udbetaling Danmark med dit MitID. Benyt evt. det direkte link øverst på denne side. Boligstøtte skal ansøges senest en måned efter indflytningsdagen.

Har du ikke MitID kan du kontakte Borgerservice på tlf. 3639 3639, som kan sende dig et ansøgningsskema. Du skal kontakte Udbetaling Danmark hvis du har brug for vejledning tlf. 7012 8063.

Servicepakken opkræves af Hvidovre Kommune og indeholder følgende (2024):

 • Fuld forplejning kr. 4.113
 • Vask af tøj kr. 418
 • Vask/leje af linned kr. 144
 • Rengøringsartikler kr. 111 (kan ikke fravælges)
 • Toiletartikler kr. 83

Servicepakken i alt kr. 4.869,- pr. måned

Når du flytter ind på Dybenskærhave vil du modtage en blanket, hvor du kan vælge hvilke af ovenstående ydelser du ønsker.