Værdier 

Vi holder af hyggelige stunder sammen, en krammer og masser af grin og spas. Vi vil gerne skabe et hjem fremfor en institution, hvor der er rum til forskellighed og individualitet.

Udgangspunktet i vores arbejde er, at Dybenskærhave er et sted vi selv har lyst til at bo, både hvad angår pleje og aktiviteter. Vi møder beboerne med en anerkendende tilgang og er opmærksom på den enkeltes behov. Beboerne hos os vælger frit mellem det sociale og det private liv. Vi har både aktiviteter tilpasset den enkelte og aktiviteter i grupper.

Familier og pårørende er en stor del af livet og hverdagen i huset, og er meget velkomne til at deltage i dagligdagen på forskellig vis. Vi forventer, at familier og pårørende indgår i et positivt samarbejde med personalet om at skabe et godt og trygt liv for beboerne på Dybenskærhave, og derved er en del af livet på Dybenskærhave.

Huset og beliggenhed

Dybenskærhave er fra 2011 og har en lys og venlig indretning. Der er 72 boliger fordelt på 3 afdelinger/etager (der er to store elevatorer). Hver afdeling er inddelt i to bo-afsnit á 12 beboere. 

Plejecenteret ligger i udkanten af Hvidovre ved Avedøre, ca. 12 km fra centrum af København. Der er indkøbsmuligheder tæt på. Vi har gode parkeringsfaciliteter, og både S-tog og bus ligger i gåafstand til vores hus.

Have og natur

Vi har en dejlig vild have med snoede stier og mange duftende blomster, frugttræer og bærbuske og ikke at forglemme vores lille “sø” med dunhammere og frøer. Vil man ud i større natur ligger Vestvolden blot 1,5 km væk og der er omkring 4 km til Hvidovre strand og havn.

Vores frivillige cykelpiloter er flittige til at cykle ud i naturen og give vores beboere smil på læben og vind i håret.